22/06/2021 - Festes

El dilluns 28 de juny s’obre el termini per participar als concursos de Festa Major

Concurs pel cartell de la festa, concurs de grups locals i concurs per barraques

La Regidoria de Festes obrirà el termini de presentació de sol·licituds per a totes aquelles persones que vulguin participar en el algun dels concursos de Festa Major. Es tracta del concurs del cartell de la Festa Major, el concurs per escollir els grups locals que actuaran durant la festa i el concurs per escollir les entitats que podran fer barra a la zona de barraques. 

Enguany, s’organitza per primera vegada un concurs per escollir el millor cartell de la Festa Major. Al certamen s’hi poden presentar totes aquelles persones majors de 16 anys i cada participant podrà presentar un màxim de dues obres. El premi del concurs està valorat en 100 euros. Els cartells s’hauran de presentar en format imprès entre el 28 de juny i el 5 de juliol a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament en horari de 9 a 14 h. El cartell haurà de contenir la informació següent: Festa Major d’Arbúcies, del 23 al 26 de juliol de 2021. Per a més informació www.visitarbucies.com i caldrà posar-hi el logotip de l’Ajuntament que us podreu descarregar a www.visitarbucies.com. Els criteris que es tindran en compte per a la valoració de les obres presentades són: originalitat, qualitat tècnica, qualitat artística i la transmissió de valors positius vinculats a la Festa Major. Consulteu les bases del concurs a www.visitarbucies.com.

Per altra banda, des de la Regidoria de Festes obren el concurs perquè tots aquells grups musicals locals que vulguin actuar per la Festa Major ho puguin sol·licitar entre el 28 de juny i el 5 de juliol. Totes aquelles formacions musicals que vulguin actuar-hi, podran omplir el formulari que trobaran al web de l’Ajuntament (www.visitarbucies.com) on també hi haurà les bases reguladores del concurs o bé en paper a l’OAC de l’Ajuntament. D’entre totes les sol·licituds presentades, s’escolliran per sorteig 6 formacions musicals. 

Finalment, enguany tornen les barraques de la Festa Major al pati de l’escola Dr. Carulla. És per això, que del dilluns 28 de juny al dilluns 5 de juliol, s’obrirà el període per sol·licitar l’adjudicació de les autoritzacions de les barraques de la Festa Major on poden concórrer les entitats i associacions vinculades al municipi d’Arbúcies i donades d’alta al registre d’entitats. Totes les entitats interessades caldrà que entrin una instància a l’Ajuntament. En el cas, de presentar-se més sol·licituds de les necessàries, es farà un sorteig per a l’adjudicació, el dimarts 6 de juliol a la 1 a la sala de plens. Es podran consultar les bases a la web www.visitarbucies.com.