28/07/2021 - Festes

Fel Faixedas i Carles Xuriguera tanquen la Festa Major amb el seu nou espectacle

El concert de la Metropol, l’espectacle familiar i el room escape, actes més concorreguts

Amb la platea de gom a gom, Fel Faixedas i Carles Xuriguera van presentar a Arbúcies el seu nou treball Ni rastre de qui vam ser, sota la direcció de Robert Molist. Un espectacle que combina l’humor d’aquest duo amb la crítica i la reflexió de la situació actual que estem vivint. 

Un espectacle que va posar el punt i final a una Festa Major marcada per les restriccions contra la Covid-19, tot i que s’ha intentat mantenir l’esssència de la festa amb actes tradicionals com ara el torneig de petanca, de ping-pong, el cinema a la fresca, la trobada de corals, la tornaboda i concert de sardanes o el gran concert amb l’Orquestra Metropol a Can Cassó. Actes que s’han combinat amb noves incorporacions com ara el room escape exterior, que es va dur a terme pels carrers d’Arbúcies durant el diumenge o l’espectacle familiar Els superherois, de dilluns a la tarda a la plaça de la Vila. 

L’equip sanitari del CAP d’Arbúcies amb un pregó emotiu i commovedor van donar el tret de sortida a la Festa Major, juntament amb els alumnes del Club Patí, l’Escola de Música Mestre Lluís Torres i l’Escola de Dansa. Un acte que va comptar amb la presentació a càrrec de Jordi Ferragut, que enguany ha fet 20 anys des de la primera vegada que va començar a presentar el pregó de la Festa Major i és per això que l’alcade d’Arbúcies, Pere Garriga, i la regidora de Festes, Judit Prat, li van voler fer un petit reconeixement.  

Per altra banda, al Museu Etnològic del Montseny s’han realitzat jornades de portes obertes durant la Festa Major per tal de donar a conèixer les noves sales expositives. I també, durant la festa, s’ha inaugurat la nova exposició temporal, Art x Arbúcies, una mostra col·lectiva d’artistes arbuciencs i es va dur a terme la presentació del llibre Guia geològica urbana d’Arbúcies, del doctor German Àlvarez.   

Judit Prat, regidora de Festes, explica: “Malgrat els canvis d'última hora, hem pogut gaudir dels actes al màxim, l'alta participació a tots els actes demostren un cop més que tenim ganes de la Festa Major i que tornarem més forts l'any vinent”. “Portàvem un programa d’actes que no s'havien fet mai i els arbuciencs i arbucienques els han gaudit, que és l'objectiu principal de la regidoria de festes, assenyala Prat. “Gràcies a tothom per fer-ho possible, tant als artistes, com el públic i, sense dubte, als col·laboradors”, conclou la regidora.