17/05/2022 - Festes

Júlia Duran, guanyadora del concurs de dibuix per la portada del llibret d’Enramades

Banderetes i flors posaran color al programa de les Enramades

Júlia Duran Salvador de 4t de primària ha guanyat la 5è edició del concurs de portada del llibret d’Enramades, que organitza des del 2017 el Ple dels Infants. Una il·lustració amb banderetes i flors posarà color a la portada del programa de les Enramades 2022. El concurs ha comptat amb la participació de tots els alumnes de 1r a 6è de primària dels dos centres educatius del municipi, l’Escola Dr. Carulla i l’Escola Vedruna. 

El jurat del concurs també ha premiat a dos alumnes més, un de la categoria de 1r i 2n i una altra de 5è i 6è. De cicle inicial, Ricardo Bellido Molina i de cicle superior rebeca Gómez de Segura. Ells dos més la Júlia Duran s’enduran un val de 50 euros per gastar en material escolar a les botigues del poble Estanc, Exmar i Jeimar.

A banda, el jurat ha valorat 6 dibuixos més que també apareixeran a l’interior del llibret d’Enramades i són els següents: 

Els dos dibuixos finalistes de 1r i 2n de primària són els de la Vero Fernández Garrido de 2n i d’Aina Noguera Camps de també de 2n. Els dos dibuixos finalistes de 3r i 4t de primària són els de la Berta Grèbol Pintu de 4t i d’en Ricard González de 4t. I, finalment, els dos dibuixos finalistes de 5è i 6è de primària són els de l’ Àlex Puyer Garriga de 6è i de Robin Singh de 6è. 

L’entrega dels vals de 50 euros i dels diplomes tindrà lloc el dimecres 22 de juny a Can Cassó a la mitja part del fi de festa de les Enramades.