24/02/2021 - Festes

La perruqueria Les Tisoretes s’endú el premi de la categoria adults del Carnaval d’Arbúcies confinat

Els guanyadors de la categoria infantil van ser els Peaky Blinders i de la categoria familiar, una disfressa sobre el circ

La festa del Carnaval d’Arbúcies es va transformar i, en comptes de celebrar-se la tradicional rua de Carnaval i l’espectacle infantil que s’organitzaven cada any des de l’Ajuntament, es va muntar un concurs de disfresses a través de la xarxa social Instagram. 

El certamen es va dividir en tres categories: infantil, adult i familiar. En la primera categoria hi podien participar els infants de 0 a 17 anys i, a la categoria adult, totes les persones majors de 18 anys. Finalment, la tercera categoria era dedicada a les famílies. 

Una grup de joves arbuciencs amb la disfressa dels Peaky Blinders, famosa sèrie de Netflix, es van endur el premi de material escolar valorat en 50 euros. Les treballadores de la perruqueria Les Tisoretes, que es van disfressar com molts altres comerciants el divendres de Carnaval, van guanyar el premi de la categoria adulta, que consisteix en un val gastronòmic per gastar en qualsevol dels restaurants del municipi. I, finalment, la família d’Àngela Serrat amb una disfressa ambientada en el món del circ van fer-se amb el lot de productes de la Vall d’Arbúcies, també valorat en 50 euros. 

 

Les altres altres dues fotografies guanyadores