07/06/2021 - Festes

Molta participació i entusiasme per celebrar de nou les Enramades

La nit musical, la dansa del Castell, l’espectacle d’WC Teatre i les havaneres, actes de més èxit

Arbúcies ja ha festejat quatre dies de les Enramades. Una festa que tot i no poder-se celebrar amb normalitat, ha comptat amb molta participació dels arbuciencs i arbucienques en els diversos actes que s’han organitzat des de la Regidoria de Festes de l’Ajuntament. 

Les notes del Pasodoble ligero van tornar a posar la pell de gallina als assistents a la passada de la Plaça que, com sempre, al ser la primera, és la més esperada per a tothom. Els veïns i veïnes van esperar amb les atxes que els New Serafins passessin per davant de portals i balcons. Abans, però, l’espectacle d’humor d’El Sevilla va fer riure de valent la platea de Can Cassó. 

L’endemà, divendres, la plaça de la Vila es va omplir de joves balladors per ballar la dansa de la Plaça. A la tarda, el tastet de patinatge i la posterior mostra de patinatge i funky va omplir el pati de l’IES Montsoriu. L’espectacle de màgia de després a Can Cassó va fer passar una estona d’allò més divertida i entretinguda al públic familiar que hi va assistir. A la nit, va ser el torn de les colles joves, que no es van voler perdre la nit musical amb el grup Banda Neon. A més, els New Serafins durant el recorregut de la passada del Castell, també van aparèixer a Can Cassó per tocar les notes de la passada, cosa que va fer embogir a tot el públic. 

El dissabte, la dansa del Castell va ser un any més de les més participatives de totes les danses i, a la tarda, les famílies van poder participar en dues activitats: la gimcana amb codis QR i al circuit d’obstacles BTT, que es feia a Can Pons. El concert de la Cobla Montgrins també va ser un dels actes amb més bona assistència. I a la nit, els arbuciencs WC Teatre van omplir de gom a gom Can Cassó amb el seu espectacle El sopar dels idiotes. 

El diumenge al matí va ser el torn de les activitats esportives amb l’exhibició de judo i aikido a Can Cassó i el triangular de l’escoleta de l’EFA al Camp de Futbol. A la tarda, les tradicionals havaneres amb rom cremat, enguany amb el grup Les Anxovetes, van ser tot un èxit de participació.

La regidora de Festes, Judit Prat, assenyala: “Hem demostrat un any més que les Enramades és la festa més esperada de l'any per a tots els arbuciencs i arbucienques i el sentiment de pertinença no desapareix malgrat viure un context sanitari impensable. Hem sortit al carrer i ens hem emocionat com els anys anteriors, hem assistit als actes programats i ens hem adaptat als canvis d'última hora. Quin orgull de poble!” subratlla la regidora. 

“Esperem que aquest any sigui l'últim que haguem de fer esment a la "certa normalitat" i que el 2022 puguem viure, abraçar, sentir, ballar i gaudir les nostres enramades sense mascaretes ni restriccions” desitja Prat, que acaba donant un sincer agraïment a tothom per la col·laboració i per sortir al carrer a demostrar que les Enramades son i seran la nostra gran festa. 
 

Podeu veure un recull de fotos de tots els actes aquí