23/02/2022 - Festes

Rua jove, combat de disfresses i carnaval infantil, aquest cap de setmana a Arbúcies

Aquest any, torna el concurs de disfresses per Instagram

Arbúcies celebrarà aquest cap de setmana el carnaval i ho farà amb una rua jove el divendres a la nit, el concurs de disfresses per Instagram i amb l’acte del carnaval infantil el diumenge al matí. Enguany, a causa de les poques carrosses inscrites, s’ha hagut de suspendre la rua que tenia lloc el divendres de carnaval. 

A canvi, però, des de l’entitat Festes Joves d’Arbúcies s’ha organitzat una rua jove, que començarà el divendres a les 11 de la nit a la placeta de Can Reus. Serà una rua en format correplaces i també hi haurà concurs de disfresses entre tots els participants. Els tiquets per participar-hi es poden comprar a Can Torres cada tarda a partir de les 4 de la tarda. El preu és de 7 euros i al correplaces només hi poden participar els majors de 18 anys. Més informació a l’Instagram de Festes Joves (@festesjovesdarbucies). 

El diumenge 27 de febrer torna un any més el carnaval infantil amb la rua pel carrer Camprodon a partir de les 11 del matí, la sortida es farà des de la placeta de Can Reus. Un cop a la plaça de la Vila, coca per a tots els nens i nenes disfressats i festa infantil amb Kids dance. 

Per altra banda, aquest any torna el concurs de disfresses a través de l’Instagram de l’Ajuntament (@ajuntament.arbucies), del divendres 25 al diumenge 27 de febrer. Per participar-hi caldrà penjar una fotografia a Instagram i etiquetar l’Ajuntament o bé, enviar la fotografia a través del WhatsApp 672 678 122. Durant la setmana, del dilluns 28 de febrer al divendres 4 de març, es farà el combat de disfresses a Instagram i, per votació popular, es decidiran els guanyadors del concurs. Enguany hi haurà 4 categories: 
-    Categoria infantil (-12 anys)
-     Categoria jove (de 12 a 29 anys)
-    Categoria adults (+30 anys)
    - Categoria familiar (es considerarà familiar aquelles fotografies en què hi apareguin dues o més persones de categories diferents)

*Recordeu que si teniu el perfil privat, no podrem veure les vostres fotografies.