22/07/2020 - Festes

Se suspèn la Festa Major de Lliors amb motiu de la Covid-19

La celebració havia de tenir lloc el diumenge 6 de setembre

Comunicat dels voluntaris del veïnat de Lliors:

Amb molt de pesar, el grup de voluntaris/es de Lliors hem acordat suspendre la Festa Major
d’enguany que hauria de tenir lloc el diumenge 6 de setembre, per la situació epidemiològica que estem vivint. També el torneig Lliors de futbol sala que veníem celebrant des de fa uns anys el dissabte anterior a la festa.

La decisió s’ha pres després de valorar que les activitats no podrien fer-se de la forma habitual i tan característica del gaudi de l’entorn de la nostra diada amb l’obligació de dur mascareta. Tampoc podríem garantir, en tot moment, les mesures d’higiene i de seguretat que dicta el Departament de Salut de la Generalitat. Per tot això, i per evitar riscos innecessaris, hem pres la determinació de prioritzar la salut del veïnat i de tots els participants de la festa.

Però per mantenir viva la festa, si la situació al setembre ho permet, el diumenge 6 de setembre s’oficiaria una missa matinal a l’església de Lliors a les 9 del matí per retre homenatge als difunts del veïnat i als de la pandèmia i retornar, així, al format original de la festa fa 50 anys enrere.

Molt contents de tot el que hem pogut celebrar fins ara, especialment amb l’homenatge a l’escola del Regàs (1959-82) que vam dur a terme l’any passat, i agraïts amb la gran família d’amics i col·laboradors de la nostra estimada festa que creix any rere any, esperem poder-nos retrobar de nou tots i totes l’any vinent en un escenari diferent de normalitat.

Fins llavors, gràcies per la vostra comprensió i molta salut!

Voluntaris Veïnat de Lliors