13/07/2021 - Festes

Se suspenen les barraques de la Festa Major per les noves restriccions contra la Covid-19

La cercavila gegantera i el ball de nit de dissabte també queden cancel·lats

Arran de les noves mesures per contenir la pandèmia de la Covid-19 que va anunciar ahir el govern de la Generalitat, la Regidoria de Festes de l’Ajuntament d’Arbúcies ha pres la decisió de suspendre alguns actes que estaven programats per la Festa Major i modificar-ne d’altres, per tal d’adequar-se a la normativa vigent. 

Així doncs, les barraques, que estaven programades per les nits de divendres, dissabte i diumenge, han quedat cancel·lades, ja que les noves mesures obliguen a acabar les activitats culturals i festives a 2 quarts d’1 de la matinada. També s’ha decidit suspendre la cercavila gegantera del dissabte a la tarda, així com el ball de nit de Can Cassó de dissabte i diumenge i l’espectacle Dammershow, de la Damm-er, que organitzava Festes Joves d’Arbúcies. En aquest sentit, el seu president, Pol Serradesanferm, explica que amb l’augment de casos que hi ha a Arbúcies i el canvi de normativa, “creiem que el més responsable és suspendre l’acte”. “Tornarem amb més força i ganes quan la situació sanitària hagi millorat”, diu el president de Festes Joves. 

La regidora de Festes, Judit Prat, assegura: “Ens sap molt greu haver de cancel·lar tots aquests actes de la Festa Major, però el moment actual ens obliga a ser responsables i evitar situacions on no es pugui assegurar la protecció dels assistents als actes”. A més, afegeix la regidora, “les restriccions ens manen fer tots els actes asseguts i els grups contractats no es poden adaptar a aquest format”. 

En els propers dies estarà disponible el programa de la Festa Major perquè poder consultar tots els actes que es mantenen.