17/12/2021 - Festes

Viu un Nadal ple d’activitats a Arbúcies

Aquest any, el tió es cagarà a les 4 de la tarda a la plaça 1 d’octubre

Després de l’encesa de llums de Nadal el primer cap de setmana de desembre, que va donar el tret de sortida a les festes, aquest cap de setmana arrenquen els actes de la programació nadalenca, que s’allargarà fins al 5 de gener de 2022.

Aquest dissabte 18 de desembre, l’Escola de Dansa i el seu festivalet de Nadal encetarà la programació nadalenca, que seguirà l’endemà diumenge amb el tradicional concert de Nadal a càrrec de totes les corals del poble i, després, hi haurà el teatre solidari per la Marató de TV3 amb l’obra de teatre Terapèutic amb el grup de teatre d’Arbúcies i Sant Hilari.

Els actes seguiran el divendres 24 de desembre amb el Tió, que aquest any es cagarà a la plaça 1 d’octubre. A partir de les 15.30 h hi haurà cantada de nadales i, a les 16 h es començarà a cagar el tió. Aquest any tornarà un dels altres clàssics de les festes, la Quina del Bàsquet Arbúcies i ho farà els dies de Nadal, Sant Esteve i Any Nou. 

Els diumenges 26 de desembre i 2 de gener, hi haurà la representació d’Els Pastorets a càrrec de l’Associació de Jubilats d’Arbúcies, a les 18 h a la Llar de Jubilats. 

El dilluns 27 i el dimarts 28 de desembre, al poliesportiu de Can Delfí, Parc de Nadal per a infants de 0 a 15 anys. El diumenge 2 de gener a les 11 del matí a la plaça de la Vila, arribada del patge que recollirà totes les cartes que hagin escrit els nens i les nenes d’Arbúcies. L’endemà, dilluns 3 de gener, taller de fanalets per anar a esperar els Reis Mags d’Orient al Museu Etnològic del Montseny. El dimarts 4 de gener, a partir de les 14 h, els patgers carters retornaran casa per casa les cartes de resposta a tots els nens i les nenes.

I el dia més esperat per a tots els infants arribarà el 5 de gener amb la cavalcada de Reis. Començarà a les 18.30 h a la plaça 1 d’octubre amb la benvinguda a Ses Majestats i, tot seguit, cavalcada pels carrers Pont, Camprodon, Castell, Germana Assumpta, Sant Jaume, Major fins arribar a la plaça de la Vila, on tots els nens i les nenes es podran fer la foto amb els Reis Mags d’Orient.

A banda de la programació, des del Museu Etnològic del Montseny s’han organitzat dues activitats també per aquestes festes: Nadal al museu i Gaudeix en família del museu. 

Trobareu tota la informació aquí