06/09/2019 - Festes

Arbúcies acull aquest dissabte el primer festival de cervesa artesana

El Birraseny està organitzat per l’Associació cervesera Tritó del Montseny

Demà dissabte 7 de setembre la plaça de la Vila acollirà el Birraseny, el primer festival de cervesa artesana d’Arbúcies que organitza l’Associació cervesera Tritó del Montseny amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Arbúcies.

Les activitats començaran a 2/4 d’11 del matí amb una marxa popular de 6 quilòmetres. Les inscripcions es podran fer a la mateixa plaça de la Vila a partir de les 10 del matí. Amb el preu de la inscripció (5 euros i gratuït per als menors de 12 anys) els adults participants rebran el got oficial del festival i un maridatge de formatges amb una cervesa de la fira. Els menors de 18 anys i tothom qui ho vulgui en comptes de la cervesa podrà triar un refresc.

A les 12 del migdia es donarà oficialment el tret de sortida al festival amb l’actuació de Con Deskaro i el Beermut, un tastet de 4 cerveses dels diferents cervesers del festival amb un plat de formatges d’Arbúcies. El preu serà de 8 euros.

A la tarda, a partir de les 3 i fins a les 6, happy hour amb cerveses a preus reduïts. I, a les 5 de la tarda, jocs per a la mainada. Les actuacions musicals seguiran a partir de les 6 amb el concert de Marta Frigola, a les 8 del vespre amb Koalanú. I l’últim concert del festival que anirà a càrrec del grup The Blackiss. Durant tot el dia, hi haurà el food truck El petit isard.

Tota la informació a Facebook, a l'Instagram @tritodelmontseny i a la web https://www.visitarbucies.com/ca/activitats-i-esdeveniments/fires-i-festes/birraseny---i-festival-de-cervesa-artesana-darbucies.html