20/02/2020 - Festes

Divendres 21 de febrer, rua de comparses i festa de Carnaval

El Carnaval infantil se celebrarà el diumenge 23 a la tarda al poliesportiu de Can Delfí

Aquest cap de setmana Arbúcies celebrarà el Carnaval amb rues, festes i espectacles familiars. Els primers de fer-ho seran els centres escolars el divendres a la tarda, en què tots els alumnes sortiran disfressats en rua pels carrers del centre del poble. Els més petitons, de la Llar d’Infants El Jardinet, baixaran pel passeig Dr. Carulla i aniran fins a la rotonda dels gegants de l’avinguda dels Països Catalans. L’Escola Dr. Carulla farà rua pel carrer Camprodon i baixarà pel carrer Sorrall fins tornar al centre. I els alumnes de l’Escola Vedruna sortiran en rua pel carrer Magnes fins arribar a la Pietat i tornaran a pujar.

La festa seguirà a la nit, a partir de les 10, amb la rua de comparses pel carrer Camprodon i Pont fins arribar al poliesportiu de Can Delfí. Enguany hi participaran 6 grups. L’Ajuntament atorgarà un premi a la participació a cada comparsa de 100 euros. A més a més, es concediran 4 premis més. Tres d’ells en què el jurat valorarà l’originalitat, l’artesania, la carrossa, l’animació, la coreografia, el vestuari i el maquillatge de la disfressa i, un quart premi que entregarà l’Associació de Comerç d’Arbúcies de 100 euros en vals per bescanviar a qualsevol dels comerços associats.

La festa seguirà amb la nit musical organitzada per l’Associació Festes Joves d’Arbúcies que comptarà amb les actuacions del grup Waikiki i Dj Ciskela. A més, com cada any, es premiarà la millor disfressa.

Finalment, el diumenge 23 de febrer, a partir de 2 quarts de 5 de la tarda al poliesportiu de Can Delfí, Carnaval infantil amb l’espectacle Kids dance i, per berenar, coca per a tots els nens i nenes disfressats.