08/06/2019 - Festes

La botifarrada i la passada de la Plaça, tret de sortida a les Enramades 2019

L’espectacle Improshow es podrà veure dissabte a la nit a Can Cassó

Les banderetes ja onegen als carrers del barri de la plaça i això només pot significar una cosa: les Enramades ja són aquí. I és que la gran festa d’Arbúcies començarà demà dijous i s’allargarà fins al dimecres 26 de juny. Una setmana en què les passades, les danses, els sopars de carrer... faran que la vida al carrer sigui quelcom inevitable. 

La botifarrada començarà demà a 2/4 de 8 del vespre, moment en què es donarà el tret de sortida a les Enramades. L’Ajuntament ja té encarregades 3.600 botifarres i 350 quilos de pa per rebre els centenars d’arbuciencs i arbucienques que ocuparan la plaça de la Vila i els carrers del seu entorn. La botifarrada popular vindrà seguida per la traca a la mateixa plaça i, tot seguit, les notes del Pasodoble ligero de la mà dels New Serafins inauguraran la passada de la Plaça. 

La passada, com sempre, acabarà amb una gran rotllana a la plaça de la Vila amb tots els veïns brandant les atxes al ritme de la música. A l’acabar, la cobla L’Arbucienca tocarà les sardanes, xotis i vals tal com marca la tradició. Tot seguit, concert amb l’orquestra La Gira-sol per als joves. 

L’endemà arribarà la passada del Castell, el dia més esperat de tot el jovent arbucienc que aquests dies ja han preparat les samarretes que lluiran a la concentració de colles i al posterior concurs de samarretes que organitza cada any l’Associació de Festes Joves a la mitja part del concert de la Banda Neon i Dj Animal a la placeta de Ca la Rossa. Enguany, la colla amb la millor samarreta s’endurà un val de 50 euros gràcies a la col·laboració de l’Associació Comerç d’Arbúcies. 

Dissabte, a banda de la dansa del Castell a ¼ de 2 i del concert de tarda als jardins del Cafè jardí Torres amb la cobla Montgrins, a 2/4 de 8 de la tarda, a Can Jombo, hi haurà l’actuació de Combos de l’Escola de Música Mestre Lluís Torres, que oferiran un repertori de música moderna que va des dels Pets, Guns & Roses, Creedence, Sopa de Cabra, fins als Catarres, Buhos, Macedònia, etc.. I, al vespre, a Can Cassó, podrem gaudir de l’espectacle ImproShow, de Plant Impro, un èxit de les cartelleres de Barcelona.