17/04/2019 - Gent Gran

S’adjudiquen les obres de la Llar de Jubilats a empreses d’Arbúcies

Les obres començaran el 29 d’abril i està previst que acabin el 31 de desembre

Les obres de remodelació de l’actual Hotel d’Entitats per convertir-lo en la nova Llar de Jubilats començaran aquest 29 d’abril i aniran a càrrec de diferents empreses d’Arbúcies, després que guanyessin el concurs d’adjudicació de la reforma.

L’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, ha explicat que el nou espai per als jubilats ha d’estar acabat el 31 de desembre d’aquest mateix any, tot i que després s’haurà d’efectuar el trasllat de l’actual espai ubicat a l’edifici de Cal Xic, situat al carrer Sorrall, al nou espai del carrer Estenedor. Garriga també ha assenyalat que s’ha demanat a l’Associació de Jubilats i Pensionistes que creïn una comissió de seguiment de les obres perquè vagin seguint tot el procés sobre el terreny.

La nova Llar de Jubilats estarà repartida en 4 plantes i disposarà d’una terrassa i un pati, uns espais que fins ara no disposava l’actual edifici. Tots els serveis que s’ofereixen actualment quedaran distribuïts de la següent manera:

A la planta baixa s’hi instal·laran els despatxos de gestió, una sala de reunions i el servei de perruqueria, que disposarà d’un accés independent. Al primer pis s’hi situaran el bar, una sala polivalent, així com una sala d’usos múltiples, la sala de televisió, el billar i la petanca. A la segona planta s’hi trobaran els serveis de podologia, una aula de manualitats, una altra d’informàtica i una tercera aula per a usos diversos, així com una terrassa exterior. Finalment, a la tercera planta hi haurà els tallers i els magatzems.

Ràdio Arbúcies i Creu Roja

Els actuals estudis de Ràdio Arbúcies i el despatx de la Creu Roja, que fins ara tenien la seu a l’Hotel d’Entitats, s’han traslladat a altres espais del municipi.

Pel que fa a Ràdio Arbúcies, les noves dependències s’han instal·lat al Centre Cultural Polivalent de les Naus Ayats, a la part d’edifici que acull els bucs d’assaig. Aquest nou espai de la ràdio muncipial disposa de dues sales: un estudi i una sala de control.

Pel que fa a la Creu Roja, la seu de l’entitat s’ha traslladat al carrer Camprodon número 9, on seguiran oferint els mateixos serveis als usuaris que acudien a l’Hotel d’Entitats.