19/02/2023 - Governació

700 vehicles participen a la 15a Trobada de clàssics d’Arbúcies, la més multitudinària de Catalunya

Al concurs d’elegància s’ha commemorat el centenari de Derbi i els 50 anys del Seat 125 i de l’R5

Un any més i ja en són 15, la Trobada de Clàssics Montseny Guilleries d’Arbúcies ha estat tot un èxit de participació. 700 vehicles han participat a la jornada que s’ha celebrat aquest diumenge al matí al municipi, i que es considera que és la més multitudinària de Catalunya. 

En aquest sentit, la presidenta dels Clàssics Montseny Guilleries, organitzadors de la trobada, Imma Anguita, ha recordat que des de la 8a edició, en la qual es va arribar al miler de cotxes assistents, es va haver de restringir el nombre de participants posant límit a la data de matriculació dels clàssics. 

El que també ha estat tot un èxit ha estat el concurs d’elegància Hotel Torres, ja que aquest any s’hi han inscrit un total de 200 vehicles, dels quals cinc d’ells han estat premiats amb una corona de llorer, una medalla per exposar al cotxe, la fulla d’Arbúcies, un lot de productes típics del municipi i, finalment, una nit d’hotel a Can Torres. Els guanyadors han estat un Rolls-Royce, un Mini Cooper, un Seat 800, un Jaguar E-type i un Alfa Romeo. Però a banda d’aquests guardonats, l’entitat Clàssics Montseny Guilleries també ha atorgat tres premis més per commemorar el centenari de Derbi, els 50 anys del Seat 125 i del Renault 5. 

Un any més, des de l’organització de la trobada, es fa una valoració molt positiva i més aquest any, que la trobada coincidia amb el cap de setmana de Carnaval, “però hem vist que no hi ha hagut conflicte entre els dos esdeveniments perquè un any més hem tornat a omplir el poble”, assegura Imma Anguita, que també ha ressaltat la gran participació que hi ha hagut al concurs d’elegància. 

Per la seva banda, la regidora de Governació, M. Àngels Soler, està molt satisfeta del transcurs de la trobada i ha volgut agrair la gran tasca que fan els Clàssics Montseny Guilleries: “És una gran jornada, amb un molt bon ambient i amb una gran organització”.