13/02/2020 - Governació

Aquest diumenge arriba la 12a Trobada de Clàssics Montseny Guilleries

Enguany s’obre la participació als vehicles matriculats fins a l’any 1987

Aquest  diumenge 16 de febrer se celebrarà a Arbúcies la 12a edició de la Trobada d’Arbúcies Clàssics Montseny Guilleries, un esdeveniment que ja ha esdevingut un imprescindible del calendari de festes arbucienc. 

Al certamen hi poden participar tots aquells vehicles matriculats fins a l’any 1987, i començarà a primera hora del matí amb l’arribada dels primers participants i l’esmorzar per a tots ells al pati de l’Escola Dr. Carulla. Per als primers 500 participants serà gratuït. Enguany, l’arribada de participants es podrà fer de 9 del matí fins a les 12 del migdia.  

Des de llavors i fins a les 2 del migdia, es podrà passejar per l’exposició de vehicles clàssics que hi haurà als carrers del centre del poble: Camprodon, Prat Marcet, Germana Assumpta, Sant Jaume, Segimon Folgueroles, placeta de Can Reus, avinguda Països Catalans, passeig Dr. Carulla, passeig de Palacagüina i Can Cassó.

A 2 quarts de 12 del mati, aperitiu gratuït a càrrec dels comerços d’Arbúcies i, al migdia, se celebrarà el segon concurs d’elegància. Hi podran participar tots els vehicles que aparquin a la zona d’exposició fent una inscripció al mateix dia per WhatsApp. El jurat, format per cinc membres de l’entitat Clàssics Montseny Guilleries, seleccionarà cinc vehicles que seran premiats amb nits d’hotel i productes de la vall d’Arbúcies. L’entrega de premis tindrà lloc a la placeta de Can Reus, on s’instal·larà una gran catifa vermella i un escenari perquè els participants guanyadors expliquin la història de llurs vehicles.