12/07/2021 - Governació

Els arbuciencs i arbucienques tindran 30 minuts de franc al dia a la zona blava

A partir del dimarts 13 es posarà en funcionament i s’ampliarà l’estacionament regulat

Des del dimarts 13 de juliol, l’Ajuntament d’Arbúcies donarà 30 minuts de franc al dia a totes les persones que aparquin a la zona blava i paguin el rebut de circulació al municipi. Aquesta iniciativa es posarà en marxa després que s’hagin canviat els parquímetres, que a partir de dimarts, caldrà introduir-hi la matrícula del vehicle per tal de sol·licitar el tiquet d’aparcament. Amb els 30 minuts gratuïts al dia, deixaran de funcionar les actuals targetes de 24 hores de franc l’any. 

Paral·lelament, també a partir de dimarts, s’ampliarà la zona d’estacionament regulat. A banda del carrer Camprodon i la placeta de Can Reus, els aparcaments de Can Delfí i de Can Torrent també passaran a ser zona blava. D’aquesta manera, es pretén millorar la rotació d’espais d’aparcament, així com l’afluència de la ciutadania als comerços propers i a la zona esportiva de Can Delfí. En aquestes dues zones, també s’habilitaran més places d’aparcament per a minusvàlids. 

Els horaris de la zona blava seran de 9 a 1 del matí i de 5 a 8 de la tarda. 

L’Ajuntament d’Arbúcies ha signat un nou conveni amb l’empresa Mifas, concessionària de la zona blava. Aquest nou acord entrarà en vigor el dimarts 13 de juliol i suposarà aquest un nou funcionament i ampliació de la zona d’estacionament regulat.