23/02/2021 - Governació

Els Clàssics Montseny Guilleries dissenyen una ruta turística com a alternativa a la Trobada de Clàssics

La ruta es pot fer des d’ara i fins a la data de la següent trobada, al 2022

L’entitat Clàssics Montseny Guilleries, organitzadora de la Trobada de Clàssics d’Arbúcies, s’ha empescat una alternativa per celebrar-la aquest any, malgrat la pandèmia de la Covid-19 i així mantenir l’esperit d’una de les cites automobilístiques més importants del país. 

El diumenge 21 de febrer, data en què s’hauria dut a terme la Trobada, es va posar en marxa l’activitat que han dissenyat per aquest 2021: una ruta turística entre Arbúcies, Sant Hilari i Joanet i que es podrà fer fins a la data de la següent trobada, el 2022. Participar-hi és molt senzill: cal descarregar-se la guia de viatge amb tots els punts de la ruta; després anar fins al punt d’inici de la ruta, a l’entrada d’Arbúcies, a la carretera que va a Coll de Revell, on hi ha col·locada la pancarta de la trobada confinada; després us heu de fer una fotografia amb el vehicle davant la pancarta i tot seguit quedarà gaudir de la ruta turística i, finalment, dirigir-se al Museu Etnològic del Montseny a buscar el dorsal commemoratiu de la trobada. Sobretot, recordeu que per rebre el dorsal caldrà ensenyar la fotografia que haureu fet abans de l’inici de la ruta. 

L’entitat subratlla que en tot moment se segueixi la normativa Covid-19 vigent en cada moment i que durant el transcurs de la ruta turística, no se superin els límits de velocitat permesos, ja que no es tracta d’una cursa. 

La presidenta dels Clàssics Montseny Guilleries, Imma Anguita, ha explicat: “els voluntaris teníem ganes d’organitzar alguna activitat simbòlica, ja que després de tantes prohibicions, la gent té ganes de sortir i passar una bona estona”. “Havíem d’organitzar una trobada molt flexible i que s’adaptés a les restriccions de la Generalitat. És per això que des del 21 de febrer, convidem als apassionats de l’automobilisme a venir a Arbúcies”. La recent estrenada presidenta de l’entitat conclou: “veient el moviment per xarxes socials durant el primer cap de setmana, creiem que vindrà molta gent a fer la ruta turística per Arbúcies”. 

Trobareu tota la informació necessària per participar-hi al Facebook (https://www.facebook.com/classicsmontsenyguilleries) i a l’Instagram @classicsmontsenyguilleries 
 

Foto: Clàssics Montseny Guilleries