21/02/2022 - Governació

Els clàssics tornen a Arbúcies, la concentració més multitudinària del país

A la trobada d’enguany hi han participat 675 vehicles

La 14a edició de la Trobada de Clàssics que se celebra anualment a Arbúcies i que va tenir lloc ahir, diumenge 20 de febrer, va ser un èxit un any més. Un total de 675 vehicles van participar a la concentració, que és la més gran que hi ha a tot Catalunya, i organitzada per l’entitat arbucienca Clàssics Montseny Guilleries (CMG). 

“Estem molt satisfets de poder encetar la normalitat al poble. Vam ser els últims de poder organitzar un acte d’aquestes dimensions i som els primers de tornar-hi”, recordava la presidenta de CMG, Imma Anguita. I és que els carrers d’Arbúcies es van omplir de gent passejant entre els centenars de cotxes clàssics, que estaven aparcats segons el model del vehicle. Les poques restriccions contra la Covid-19 i el bon temps que va fer, la trobada tenia les característiques perfectes perquè fos un èxit. I així va ser. En aquest sentit, des dels Clàssics asseguraven que es notava que la gent tenia ganes de venir. “N’hi ha que repeteixen”, explicava Anguita. “M’agrada molt anar a altres trobades de clàssics i veure el dorsal de les trobades d’Arbúcies”. 

A les 12 del migdia, la placeta de Can Reus, es va celebrar el 3r Concurs d’Elegància Hotel Torres, Abans, però, des de CMG va voler fer un agraïment a una persona d’Arbúcies vinculada al món del motor. En aquesta ocasió, l’homenatjada va ser Pepi Bancells, la primera arbucienca a tenir carnet de conduir de moto el 1957. Una vespa que va lluir sobre l’escenari i que Bancells llueix a cada trobada de clàssics. 

Després d’aquest reconeixement, per la catifa vermella hi va passar el guanyador de la Trobada confinada 2021 i, tot seguit, els cinc guanyadors del Concurs d’Elegància:  un Porsche 365, un Seat Ibiza sèrie 1 del 1981, una furgoneta Seat Siata, una Bultaco i, finalment, l’últim premiat va ser un Mercedes.