19/02/2024 - Governació

La 16a Trobada de Clàssics aconsegueix reunir, novament, 700 participants

Un any més, Arbúcies ha acollit una de les jornades del món del motor més multitudinàries

700 vehicles clàssics van omplir ahir diumenge els carrers d’Arbúcies per participar a la 16a Trobada de Clàssics que organitza anualment l’entitat Clàssics Montseny Guilleries (CMG) amb la col·laboració de la Regidoria de Governació de l’Ajuntament d’Arbúcies. Una de les concentracions més grans del món del motor i que enguany ha tornat a reunir la xifra de 700 participants. 

Des de primera hora del matí que els cotxes van començar a desfilar pels diferents punts d’exposició que es van habilitar: carrer Camprodon, Germana Assumpta, carrer Castell, placeta de Can Reus, avinguda dels Països Catalans, passeig de Palacagüina, passeig Dr. Carulla, aparcament Dr. Carulla, placeta de Joan Ayats, Can Cassó i pati de l’Escola Dr. Carulla. A més de passejar per les zones d’exposició, els milers de visitants també van poder gaudir de la botifarrada popular i d’una zona de mercadillo instal·lada a l’Escola Dr. Carulla. 

A les 12 del migdia es va celebrar el 5è Concurs d’Elegància Hotel Torres en què es van premiar 6 guanyadors d’entre tots els inscrits al certamen. Els guanyadors, escollits per membres de CMG, van ser un Lancia Stratos; una Siata, de 1970 que participava per primera vegada a la trobada; una furgoneta 2 CV del Motoclub Impala; un Porsche 1600, de 1954, amb un milió de quilòmetres recorreguts; un Ferrari GTS, de 1988, i un Volkswagen Karmann, de 1964. Tots ells van rebre un diploma, una corona de llorer, la fulla d’Arbúcies, cortesa de l’Ajuntament, un lot de productes de l’Associació Comerç i una nit d’allotjament a l’Hotel Torres, patrocinador del concurs. 

L’entrega de premis, presentat pel president de CMG, Ernest Serradesanferm, va posar el punt final a aquesta 16a trobada que, després de tants anys, ha esdevingut un referent dels amants del món del motor.