17/02/2023 - Governació

La Trobada de Clàssics d’Arbúcies arriba a la seva 15a edició aquest diumenge 19 de febrer

El 4t concurs d’elegància premiarà els cinc millors vehicles participants i es commemorarà el centenari de la marca Derbi i els 50 anys del Renault 5 i del Seat 127

Aquest diumenge 19 de febrer se celebrarà la 15a Trobada de Clàssics que organitza l’associació Clàssics Montseny Guilleries (CMG) d’Arbúcies. Una jornada en què el nucli urbà de la població es converteix en una gran exposició de vehicles clàssics, tots ells matriculats fins al 31 de desembre del 1988. 

La trobada començarà a les 9 del matí amb l’arribada dels vehicles participants, els 500 primers a arribar, tindran l’esmorzar gratuït. Recordem que per a tota la resta, també hi haurà botifarrada popular al pati de l’Escola Dr. Carulla. 

Pel que fa a la zona d’exposició, es repartirà pels diferents carrers del centre del poble: Camprodon, Germana Assumpta, Sant Jaume, avinguda dels Països Catalans, passeig Dr. Carulla, passeig de Palacagüina, Can Cassó, placeta de Can Reus i placeta de Joan Ayats. Com en d’altres edicions, a la trobada també hi haurà l’exposició de vehicles de l’escuderia CMG  i una exposició de bicicletes antigues a càrrec de Rhomb. 

I, per tancar la trobada, es farà el 4t concurs d’elegància, en el qual es premiaran els cinc millors vehicles participants i, a més, enguany es donaran tres premis més, ja que es commemora el centenari de la marca Derbi i els 50 anys del Renault 5 i del Seat 127.