11/08/2023 - Governació

L'Ajuntament d'Arbúcies denuncia els gravíssims fets ocurreguts al cementiri municipal

La Policia Local ha identificat les dues persones que pressumptament van cometre el delicte

L'Ajuntament d'Arbúcies denuncia els fets que van tenir lloc al cementiri municipal la nit del 9 al 10 d'agost i que considera d'una gran gravetat. 

Ahir dijous 10 d'agost, uns veïns del poble van notificar a l'Ajuntament que s'havien produït una sèrie de desperfectes a la zona dels cineraris del cementiri. Tot seguit, la Policia local, regidors i treballadors de la brigada és van adreçar al lloc dels fets i es van trobar que hi havia les làpides d'una desena de cineraris tretes, i tres urnes amb les restes a terra. És va procedir a recollir-ho tot: es van recollir les cendres, es van col·locar les làpides i les flors per tal de deixar l'espai en les mateixes condicions. 

Per altra banda, la policia ja ha identificat les dues persones que, presumptament, van cometre els fets. En aquest sentit, l'alcalde d'Arbúcies assenyala: "El fet que aquestes dues persones anessin begudes no els eximeix del gravíssim delicte que han comès i, des de l'Ajuntament, volem que els hi caigui la sanció màxima possible". Garriga conclou: "Sap molt greu que coses com aquestes passin, sigui a on sigui. I demanem disculpes a les tres famílies afectades per aquests fets gravíssims que no tenen nom".