25/05/2020 - Igualtat

L’Institut Català de les Dones posa en marxa la campanya #AgafaElGuant

Una iniciativa per uns infants i joves lliures de violències masclistes

L’Institut Català de les Dones ha posa en funcionament la campanya #AgafaElGuant amb l’objectiu d’augmentar la protecció i seguretat d’infants, adolescents i joves davant les violències masclistes en l'actual realitat derivada per la crisi sociosanitària de la Covid-19. Des de la institució persegueixen que infants i joves puguin identificar les violències que estan patint en les seves diferents manifestacions, apropar-los els recursos existents i promoure un espai virtual de suport i sororitat col•lectiu que trenqui el seu aïllament.

El moment actual està provocant canvis en la nostra manera de relacionar-nos en societat i amb l’espai públic. De manera que poden sorgir noves formes de violència masclista o incrementar-se’n algunes que fins ara no eren tan manifestes com la convivència obligada, la ciberviolència o més inseguretat a les dones en l’espai públic.

#AgafaElGuant
Per què la nova realitat d'obligada distància social i de major presència domiciliària no es converteixi en aïllament per infants i joves en situació de violències masclistes necessitem que agafis el guant en mostra de suport i solidaritat.

Suma't a la iniciativa. Posa't el guant. Denunciem les violències masclistes!

Trobareu tota la informació d’aquesta campanya i telèfons d’atenció al web de l’Ajuntament
https://www.arbucies.cat/ca/covid-19-campanya-joves.