06/07/2022 - Joventut

115 nens i nenes participen a l’Esplai d’Estiu Municipal

El món del circ és el centre d’interès d’aquest any

Ja fa una setmana que ha arrencat l’Esplai d’Estiu Municipal que s’allargarà fins al divendres 29 de juliol. Enguany, els 115 nens i nenes que hi participen tenen com a centre d’interès el món del circ, de manera que una gran part de les activitats que es realitzaran durant tot el mes de juliol giraran entorn aquesta disciplina artística. 

L’Esplai disposa de diferents espais per dur a terme les activitats com són l’Escola Dr. Carulla, l’Institut Montsoriu, les antigues pistes de petanca, Can Cassó i el teatre de les Naus Ayats, així com d’altres espais públics com són places i jardins del municipi. A més a més, aquest any també podran refrescar-se a les piscines municipals. 

A banda de les tradicionals activitats de lleure, durant aquest mes els nens i les nenes participants també realitzaran propostes estrella com ara festa holi, carnaval, festa de l’escuma, colònies a Joanet, acampada i activitats centrades en el món del circ, algunes d’elles a través de companyies circenses que visitaran l’Esplai. 

Per últim, cal recordar que també hi haurà Esplai del 29 d’agost al 2 de setembre. 

Podeu veure les primeres fotos de l’Esplai aquí