07/09/2023 - Joventut

Finalitza el projecte Feina Jove 2023 que ha donat feina a dos joves d’Arbúcies

La iniciativa anava dirigida a joves de 16 a 20 anys

Aquest mes de setembre ha finalitzat el projecte laboral Feina Jove 2023 que enguany ha promogut la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Arbúcies i que ha permès la contractació de dos joves del municipi en edats compreses entre els 16 i 20 anys per a treballar com a auxiliar de peó de brigada i com a auxiliar administratiu.

L’objectiu d’aquesta convocatòria era incrementar les competències transversals bàsiques dels joves per, en un futur, enfrontar-se amb més garanties al mercat laboral. L’objectiu era ajudar al jovent tot adquirint experiències en el món laboral a partir d’un procés formatiu/laboral a l’Ajuntament d’Arbúcies, que els permetessin adquirir unes bases formatives que representessin un punt de partida en la seva transició en el món laboral.

La durada del contracte ha estat de dos mesos, juliol i agost, i el contracte contemplava una jornada laboral de 25 hores setmanals distribuïdes de dilluns a divendres pel perfil administratiu i de dimarts a dissabte pel perfil de brigada. 

Pel que fa a les funcions de l’auxiliar de peó de brigada consistien en tasques de suport a la brigada municipal tot realitzant feines a la deixalleria, duent a terme el manteniment dels equipaments municipals, donant suport a l’organització i realització d’esdeveniments socioculturals, etc. 

I, pel que fa a l’auxiliar administratiu, les tasques han consistit a donar suport administratiu a les diferents àrees de l’Ajuntament com ara Atenció a les Persones, OAC, àrea d’Urbanisme i a les regidories de Joventut, Festes, Turisme i Cultura.