09/08/2019 - Joventut

L’Esplai Municipal tornarà del 26 d’agost al 10 de setembre

Les inscripcions es poden fer fins al 16 d’agost

Un cop acabades les vacances, l’Esplai Municipal torna a engegar motors per oferir un espai de lleure i joc per als infants del 26 d’agost al 10 de setembre. Tots aquells nens i nenes que hagin o no participat a l’esplai durant el mes de juliol i que vulguin participar a l’esplai de setembre s’hi poden apuntar d’ara fins al 16 d’agost. Cal omplir la fitxa d’inscripció de setembre i portar una còpia de la targeta sanitària i fer el pagament corresponent. En cas d’haver vingut durant el juliol cal fer l’ampliació anant a l’Ajuntament i fent el pagament corresponent. Tota la informació a www.arbucies.cat/esplai-estiu

Les emocions, centre d’interès de l’Esplai al mes de juliol

180 nens i nenes van participar a l’Esplai d’Estiu Municipal del mes de juliol que organitza cada any la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Arbúcies. El casal va començar el dimarts 25 de juny i es va allargar fins al divendres 26 de juny. Aquest any hi va haver 8 grups, des dels infants de P2 fins als joves del casal jove, a qui s’organitzen activitats pensades especialment per a la seva edat, ja que eren nois i noies de 6è i 1r d’ESO.

Enguany, el centre d’interès de l’Esplai van ser les emocions i es van treballar a través de jocs per saber gestionar els sentiments i les emocions i activitats diverses, que es desenvolupen pel municipi i el seu entorn.