16/07/2020 - Joventut

Obertes les inscripcions per a l’Esplai Municipal del 24 d’agost al 10 de setembre

Teniu temps per fer-les fins al dimarts 28 de juliol

Des d’avui i fins al 28 de juliol ja estan obertes les inscripcions per a tots aquells nens i nenes que vulguin participar a l'Esplai d'Estiu Municipal, que tindrà lloc des del 24 d'agost al 10 de setembre. 

L'Esplai serà en horari de 9 del matí a 1 del migdia, amb la possibilitat de quedar-se a dinar si porten carmanyola de 1 a 3 del migdia. Tots aquells nens i nenes que no hagin assistit a l'Esplai d'Estiu durant els mesos de juny i juliol, caldrà que omplin el full d'inscripció, la declaració responsable, presentin una còpia de la targeta sanitària i una còpia del carnet de vacunacions (en cas de no vacunar caldrà firmar una declaració responsable). 

En canvi, tots aquells infants que ja hagin assistit a l'Esplai els mesos de juny i/o juliol només caldrà que facin el pagament de l'ampliació de setmanes i comuniquin quines setmana s'amplia. Les inscripcions i l'ampliació de setmanes caldrà que es faci a l'Oficina d'atenció al Ciutadà de l'Ajuntament d'Arbúcies, situada a la plaça 1 d'Octubre en horari de dilluns a divendres de 9 a 2 del matí. Aquí sota trobareu el full d'inscripció i les declaracions responsables.

Preus en el cas de no haver assistit a l'Esplai durant els mesos de juny i/o juliol

1 SETMANA MATÍ: 56 euros 
2 SETMANES MATÍ: 95 euros 
3 SETMANES MATÍ: 126 euros