18/12/2019 - Medi Ambient

3 noves minideixalleries per a una gestió més adequada dels residus

Aquestes instal·lacions estan col·locades al carrer Camprodon, al carrer Sant Jaume i a la zona de la bassa de la Farga

L’Ajuntament ha instal·lat minideixalleries en 3 punts del municipi. L’objectiu de la ubicació d’aquests petits contenidors a la via pública és facilitar el reciclatge de residus de petit format i conscienciar la ciutadania sobre la importància de portar a terme una gestió adequada dels elements, sobretot electrònics, que ja han acabat la seva vida útil.

Concretament, s’hi poden dipositar CD, DVD, cartutxos per impressores, piles, bateries, maquinetes d’afaitar, aparells elèctrics i electrònics de petit format i bombetes LED de baix consum.

Els llocs on es poden trobar aquestes minideixalleries són al carrer Camprodon, al carrer Sant Jaume i a la zona de la bassa de la Farga, totes tres al costat de l’àrea de contenidors. Aquestes tres minideixalleries se sumen a la que ja hi ha des de fa 12 anys a la placeta de Can Reus, en què els residus més recollits en aquests anys són les piles i les bateries de mòbil.

Aquesta iniciativa s’emmarca dins les accions que es duen a terme des de l’Ajuntament per millorar la gestió dels residus, com ara l’ampliació de l’horari de la deixalleria, que des del mes de setembre obre els matins de dilluns a dissabte de 9 a 1 i ara també les tardes de dimarts i dijous de 3 a 6.