05/10/2021 - Noves Tecnologies

500 firmes de denúncia pel mal servei de telefonia

Des dels Ajuntaments d’Arbúcies i Sant Hilari s’enviarà una queixa al Síndic de Greuges, a l’Oficina del Consumidor i al Centre de Telecomunicacions de la Generalitat

Els Ajuntaments d’Arbúcies i Sant Hilari han sumat 500 firmes de la ciutadania per fer una reclamació conjunta a Telefónica de España S.A.U. i demanar una solució definitiva al mal servei de telefonia.

La campanya es va iniciar fa dues setmanes arran d’una incidència del 17 de setembre que va afectar el servei de telefonia fix, mòbil i internet i que va perjudicar gran part de la població d’Arbúcies i Sant Hilari. L’avaria va tenir una durada de trenta hores, però la queixa ve de lluny perquè les incidències són constants des de fa temps. 

Les 500 reclamacions s’enviaran a l’Oficina del Consumidor i donen força als dos ajuntaments per fer arribar la denúncia al Síndic de Greuges i per reclamar la implicació del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya (CTTI). La finalitat de tot plegat és aconseguir un servei telefònic de qualitat per a tots dos municipis.