16/11/2020 - Noves Tecnologies

S'amplia el punt de conneixó WiFi gratuït de la Plaça de la Pau

Es pot utilitzar una connexió WiFi gratuïta d'una hora diària

Aquest mes de novembre s'ha canviat el punt de connexió WiFi lliure que ja hi havia a la Plaça de la Pau, el què ha permès ampliar l'amplada de banda que s'ofereix de forma gratuïta per a cada usuari.

Per obtenir aquest servei només cal connectar-se a la xarxa WiFi oberta "ARBUCIES" i iniciar sessió al portal captiu que apareix. Aquell dispositiu tindrà connexió durant una hora de 5Mbps simètrics, velocitat limitada segons les restriccions imposades per la CNMC (Comisión Nacional de los Mercados y la Competencia) que regula les característiques de les xarxes WiFi gratuïtes. L'endemà, aquell mateix aparell de telefonia mòbil, tauleta o ordinador portàtil s'hi podrà tornar a connectar amb les mateixes característiques.

Wifiboo, el proveïdor que presta aquest servei a l'ajuntament, ofereix també una alternativa a la tradicional connexió a internet per cable (ja sigui fibra òptica o ADSL). A través de tecnologia inalàmbrica WiMAX, poden fer arribar fins a 100Mbps a les vivendes; això ha permès, per exemple, poder oferir als vilatans de Joanet una connexió a internet ràpida i fiable. Trobareu més informació de les tarifes i opcions de velocitat a la pàgina web de Wifiboo i al telèfon 900 533 585.