05/06/2019 - Política

Aquest diumenge 9 de juny s’inaugura la plaça 1 d’octubre

L’acte comptarà amb els regidors de l'Ajuntament, el cos de Bombers Voluntaris d’Arbúcies, dels regidors del Ple dels Infants i membres de la XEDA

Diumenge 9 de juny a les 12 del migdia se celebrarà la inauguració de la plaça 1 d’octubre. Un acte que comptarà amb la presència dels regidors del consistori, així com també amb els regidors del Ple Infantil, el cos de Bombers voluntaris d’Arbúcies i entitats i associacions que formen part de la XEDA (Xarxa d’Entitats d’Arbúcies). 

L’acte començarà amb la lectura dels textos que hi ha a la mateixa plaça dels presos i exiliats polítics a càrrec de les entitats i associacions i dels regidors del Ple dels Infants. Tot seguit, parlament per part dels Bombers voluntaris d’Arbúcies, que van tenir un paper protagonista durant la celebració del Referèndum de l’1 d’octubre. 

Els parlaments seguiran amb la regidora d’Esquerra Republicana, Ester Soms, amb el regidor del PdCAT, Joaquim Bohils, amb el tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, i finalitzarà amb l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga. Per acabar la inauguració, hi haurà refrigeri per a tots els assistents.