30/09/2022 - Política

Cinc anys de l’1 d’Octubre

Enguany torna el Republikfest amb el concert de Buhos

Demà dissabte 1 d’octubre es commemoraran els cinc anys de la celebració del Referèndum. Una jornada que ha passat a formar part de la nostra història col·lectiva. Una jornada de dignitat nacional i de refermament en els valors de llibertat i justícia que la nació catalana ha estat defensant en el decurs de la seva història.

Per celebrar l’efemèride, s’han organitzat diferents actes pel mateix dissabte 1 d’octubre, que començaran a les 10 del matí a l’Ajuntament amb la recepció dels membres d’Udalbitza en representació dels observadors presents l’1O. A les 11, les activitats seguiran amb la prsentació del llibre de Toni Rico, Joan Fuster i el pensament nacional. I, a les 12 del migdia a la plaça de la Vila, lectura del manifest del Correllengua i, tot seguit, cercavila amb la colla de Geganters i Grallers d’Arbúcies, que acabarà a l’avinguda dels Països Catalans a la 1 amb la descoberta de les plaques “Municipi de la República catalana” i, a continuació, vermut popular al pati de l’escola Dr. Carulla i comiat a l’autocar organitzat pel Consell Local per la República d’Arbúcies per anar a la manifestació convocada per la mateixa entitat a les 5 de la tarda a Barcelona.

Els actes commemoratius de l’1O acabaran amb el Republikfest a partir de 2/4 de 12 de la nit a Can Cassó amb el concert de Buhos, DJ Pumocat i DJ Ciskela. Les entrades pel Republikfest es poden comprar a Codetickets i a La Gabella a un preu de 6 euros.