15/10/2019 - Política

L’Ajuntament d’Arbúcies aprova per unanimitat la moció de rebuig a la sentència

Dos autocars es desplaçaran demà fins a Sils per participar a la Marxa per la Llibertat

Els grups municipals de l’Entesa, Esquerra i la CUP han aprovat per unanimitat la moció proposada per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis. Una moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia de les persones preses polítiques i en defensa del dret a l’autodeterminació.
La moció s’ha aprovat durant la celebració del ple extraordinari que ha tingut lloc després de la concentració a la plaça de la Vila de les 8 del vespre. Una concentració que ha tingut com a objectiu seguir amb la mobilització permanent i recordar els dos anys que farà demà de l’empresonament dels Jordis. Ahir, molts arbuciencs es van desplaçar a Santa Coloma de Farners i Girona a les mobilitzacions que s’havien convocat arreu del territori català.
I demà, dimecres, ja hi ha dos autocars que sortiran d’Arbúcies per participar a la Marxa per la Llibertat que ha convocat l’Assemblea. El bus sortirà a les 3 de la tarda de la placeta de Can Reus i arribarà a Sils, on començarà el tram fins a Malgrat de Mar. Encara hi ha places lliures al segon autocar que s’ha posat a disposició aquesta tarda de dimarts.