14/10/2019 - Política

L’Ajuntament d’Arbúcies s’adhereix a les convocatòries de rebuig a la sentència de l’1-O

També s’ha suspès l’activitat institucional durant 72 hores

L’Ajuntament d’Arbúcies s’adhereix a les concentracions convocades com a rebuig a les sentències de l’1-O als líders polítics i civils de Catalunya. Per això, crida tothom a concentrar-se avui a 2/4 de 2 a la plaça 1 d’octubre i a les 8 del vespre a la plaça 1 d’octubre de Santa Coloma de Farners.

A més, també s’ha convocat una concentració per demà a les 8 del vespre a la plaça de la Vila i, tot seguit a 2/4 de 9, se celebrarà un ple extraordinari a la sala de plens de l’Ajuntament ubicat a la plaça de la Vila amb un únic punt a l’ordre del dia: moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret d’autodeterminació.

I per dimecres, dijous i divendres s’han convocat les marxes per la llibertat. A Arbúcies el tram assignat és el de Sils – Malgrat de Mar. L’autocar marxarà a les 3 de la tarda de la placeta de Can Reus i recollirà els participants a Malgrat de Mar un cop recorreguts els 20 quilòmetres. El preu és de 5 euros.

Per altra banda, s’ha suspès durant 72 hores tota l’activitat institucional prevista des de l’Ajuntament d’Arbúcies.