04/09/2019 - Política

Sopar per la República i manifest unitari de l’11 de setembre per la Diada Nacional de Catalunya a Arbúcies

El mateix 11 de setembre tindrà lloc la recepció oficial a l’Ajuntament

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya, s’han organitzat diferents activitats per commemorar l’11 de setembre. Els actes van començar ahir, dimarts, amb la projecció del documental del "Del pacifisme a la lluita noviolenta" que va comptar amb la participació de Jordi Serrat, membre del Secretariat Nacional de l’ANC i Lluís Maynau, coordinador comarcal de l’ANC la Selva. Aquest acte, va estar organitzat des de l’ANC Arbúcies per la Independència.

Les activitats commemoratives de l’11 de setembre seguiran aquest divendres 6 de setembre a Can Cassó amb els actes organitzats des de la Xarxa d’Entitats d’Arbúcies (XEDA). A 1/4 de 10 del vespre començarà el sopar per la República, els tiquets es poden comprar fins demà dijous 5 de setembre a un preu de 10 euros a La Gabella i de menú es pot triar entre arròs i fideuà. A les 10 del vespre, hi haurà arribada de la flama del Correllengua, lectura del manifest del Correllengua 2019 a càrrec de Quim Mateu, conservador del Museu Etnològic del Montseny i parlament a càrrec de Montse Puigdemont. La nit acabarà amb l’actuació musical de Josep Maria Cantimplora (Francesc Ribera, Titot) i l’Orquestra Cloratita.

El dimarts 10 de setembre els actes seguiran a 2/4 de 10 del vespre a la plaça de la Vila amb la lectura del manifest unitari de l’11 de setembre i amb el recital de cançó protesta a càrrec de la Coral Amethysta. Els actes commemoratius de la Diada conclouran amb la recepció oficial a l’Ajuntament el mateix 11 de setembre a les 12 del migdia.