18/02/2020 - Promoció Econòmica

Lliurament de premis del 10è concurs d’aparadors nadalencs de la comarca de la Selva

Les Tisoretes s’endú el premi com a comerç arbucienc

El passat divendres 14 de febrer es va celebrar l’acte de lliurament de premis de la desena edició del concurs d’aparadors nadalencs de la comarca de la Selva. Aquest acte, que organitza cada any la Federació de Comerç de la Selva, va comptar enguany amb la col·laboració de l’Associació de comerç i serveis de Caldes de Malavella, i de l’Ajuntament de Caldes de Malavella.

L’obertura de l’acte de lliurament de premis va anar a càrrec de Salvador Balliu, alcalde de Caldes i president del Consell Comarcal de la Selva, i tot seguit Marta Julià, presidenta de la Federació de Comerç de la Selva, va presentar la jornada i es va procedir al lliurament dels premis de la mà dels presidents de les diferents associacions participants.

La perruqueria les Tisoretes d’Arbúcies va guanyar el premi local i, d’entre tots els premiats de cada municipi, es va escollir també un guanyador comarcal. Les Tisoretes es va endur un viatge per viure una experiència compartida amb més comerciants de la Selva, que es farà els dies 17, 18 i 19 de maig a Istanbul o una experiència al desert, el guanyador comarcal rep també un xec de 100 euros per a les despeses del viatge.

L’acte va finalitzar amb unes paraules d’Eduard Colomé, alcalde de Sils i conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Selva, i de Josep M Verges, president de Pimec comerç de Girona, la cloenda va anar a càrrec d’Ester Barnés, presidenta de d’Associació de comerç i serveis de Caldes de Malavella.