07/08/2019 - Promoció Econòmica

Participa al concurs de disseny del logotip de la nova cooperativa per a joves promoguda des de l’Ajuntament d’Arbúcies i Sant Hilari

El guanyador o guanyadora s’endurà un menú al restaurant amb estrella Michelin Les Magnòlies

Des de fa uns mesos, des del PFI (Programa de Formació Integral) s’està impulsant la creació d’una cooperativa per a joves d’inserció laboral. Un projecte amb acompanyament i amb formació integrada per gestionar, dissenyar i implantar una unitat de negoci dins una cooperativa de treball.

Al mes de maig ja es va iniciar un procés participatiu per decidir el nom de la cooperativa, que es dirà NaturJove Cooperativa i ja es troba registrada al registre de cooperatives de Catalunya. I ara s’inicia la segona fase del procés, que també mitjançant la participació ciutadana, es busca el logotip per a la cooperativa. El millor logo s’endurà un menú per a dues persones al restaurant Les Magnòlies d’Arbúcies que té una estrella Michelin.

NaturJove Cooperativa, que iniciarà la seva activitat al setembre, tindrà com a objectiu la promoció i venda de productes ecològics de la vall d’Arbúcies. La cooperativa treballarà amb productors de la zona de fruites i hortalisses, com ara la poma d’Arbúcies i la cervesa. El més important del projecte és el fet que generarà 5 llocs de treball. En aquest sentit, Jaume Salmeron, regidor d’Educació, ha explicat que s’està duent a terme una formació específica als joves del PFI que treballaran en el projecte, així com també als socis cooperatius.

Salmeron ha assenyalat: “Iniciem un procés participatiu per escollir el logotip d’una iniciativa d’economia social que volem que esdevingui un projecte arrelat a la comunitat arbucienca”. Aquesta nova cooperativa per a joves és una iniciativa promoguda per l´Ajuntament d´Arbúcies i de Sant Hilari Sacalm i per la Generalitat de Catalunya dins del programa de Subvencions Singulars.

Per a més informació de la cooperativa i per poder-hi participar es pot enviar un correu electrònic a jrtalleda@ajarbucies.cat.