05/08/2020 - Promoció Econòmica

Ràdio Arbúcies i l'Associació de Comerç uneixen forces per ajudar als comerciants

S’ha iniciat una campanya de publicitat gratuïta per a tots aquells establiments que hi vulguin participar

Ràdio Arbúcies i l’Associació de Comerç del municipi han engegat una nova iniciativa per tal de donar un cop de mà als establiments d’Arbúcies que s’han vist greument afectats per la crisi del coronavirus.

Aquesta unió de sinèrgies entre ambdues entitats consisteix en l’emissió d’anuncis comercials de forma gratuïta a la ràdio municipal de les diferents botigues associades que han volgut participar en aquesta campanya, que va començar ahir, dimarts 4 d’agost, i s’allargarà 90 dies, fins al diumenge 8 de novembre. Des de Ràdio Arbúcies han explicat que els establiments únicament s’han de fer càrrec del cost de la producció de la falca radiofònica, ja que es realitza a través d’una empresa externa. En canvi, el cost d’emissió és gratuït.

“Des de Ràdio Arbúcies creiem que la iniciativa serà útil pels comerciants ja que es poden donar a conèixer a través de la ràdio en d'altres pobles, ja que si bé la FM només té cobertura a nivell municipal, l'emissió per Internet, que cada vegada és més seguida per més gent, arriba a qualsevol part del món”. “Ràdio Arbúcies vol estar prop de la gent i donar-los suport. Per això creiem que aquesta iniciativa juntament amb l’Associació de Comerç va encaminada a complir amb els objectius de servei públic i proper a la ciutadania”.

Des de l’emissora municipal afegeixen: “Ràdio Arbúcies segueix creient que és un servei essencial per a la població i s'ha demostrat durant el confinament, quan es va posar en marxa el programa Endavant les Atxes, que va tenir molt èxit”.