30/01/2021 - Salut

Administren la segona dosi de la vacuna contra la Covid a Trinitat Rossell, àvia d’Arbúcies de 105 anys.

La Trini Rosell va néixer el 1915, activa i dinàmica anima a tothom a vacunar-se.

Arbúcies 29/01/2021

Aquest divendres li han administrat a la Trinitat Rosell la segona dosi de la vacuna Pfizer, després d’una primera dosi ara fa unes setmanes. La Trini amb 105 ha estat acompanyada d’una de les seves tres filles la Sílvia Cucarella.

L’àvia centenària que té 5 nets i 5 besnets ha recordat que en la grip espanyola de 1918 varen morir tres dels seus germans. Ella en un to actiu i dinàmic i en plenes facultats ha animat a tothom a vacunar-se. Diu que troba a faltar les abraçades i petons tot i el “carinyo” que ella rep per part de la seva família, però que ja està cansada de veure la família només per una pantalla. La Trini fa 12 anys que resideix a la residència Germanes hospitalàries de la Santa Creu, i afirma que està molt contenta, ben atesa i estimada per tothom. Recorda amb els ulls brillants l’homenatge que li va fer l’Ajuntament amb motiu dels 100 anys i explica que el mes de maig ja en sumarà 106. Un dels secrets, diu ella, que s’ha trencat dues vegades les cames entre altres lesions, que és dinàmica i activa i recorda amb simpatia que li agrada ballar.

Dinar amb la família i un vermut

En preguntar-li què és el primer que farà quan s’acabi la pandèmia és enèrgica i contundent “anirem a dinar amb tota la família, fer un got de vi amb gasosa i un vermut”.

Amb la segona vacunació avui a la residència d’Arbúcies també s’ha donat la segona dosi als residents i al personal que hi treballa. La Trini es mostra taxativa “tothom a vacunar-se perquè això s’acabi aviat”.

Diferents mitjans d'informació han fet ressò de la notícia.