28/04/2020 - Salut

500 persones participen al primer concurs de preguntes Arbúcies... Juguem?

Les qüestions eren sobre cultural general del municipi

Prop de 500 persones han participat al primer concurs de preguntes Arbúcies... Juguem?, organitzat amb motiu de la diada de Sant Jordi. El joc, dirigit a tota la família, comptava amb preguntes generals sobre el municipi de diferents àmbits.

El concurs, realitzat a través de la plataforma Kahoot, estava format per 16 preguntes i les seves respectives respostes explicatives per tal de donar als jugadors un valor afegit al joc i, així, resoldre els possibles dubtes que tinguessin els participants si fallaven alguna qüestió. Des de la Regidoria de Cultura i el Museu Etnològic del Montseny, organitzadors del joc, estan molt satisfets de la participació amb què ha comptat aquest primer concurs de preguntes i han reconegut, però, que algunes qüestions eren de certa dificultat.

En aquest sentit, vist l’èxit d’aquesta primera edició, des del Museu Etnològic del Montseny ja estan preparat la segona, que sortirà en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus (18 de maig) que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de maig.