02/05/2020 - Salut

Animat’ i participa al nou joc de pistes que posa en marxa l’Ajuntament

Cada setmana s’hauran d’endevinar dos enigmes i superar una prova

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Arbúcies posa en marxa en nou joc de pistes, Arbpistes. L’objectiu d’aquest nou entreteniment serà el d’endevinar els diferents enigmes que es proposin cada setmana i que tindran relació amb personatges, cultura i esdeveniments, història i llocs d’interès, medi ambient i natura i esports d’Arbúcies. El joc d’enigmes es farà a través del compte d’Instagram de l’Ajuntament @arbucies.montseny.

El funcionament del joc és molt senzill. Els dilluns es publicarà a les stories d’Instagram un enigma, els dimarts es donarà una pista, dimecres al matí se’n facilitarà una altra i, el mateix dimecres a les 12 del migdia serà el termini màxim per donar una resposta a l’enigma.

El mateix dimecres a les 12 del migdia es proposarà un nou enigma, dijous es donarà una pista, divendres una altra i, a les 12 del migdia, s’haurà d’haver donat una resposta. L’objectiu és aconseguir el màxim de punts possibles: si es contesta el primer dia, s’atorgaran 3 punts, si es contesta el segon dia es donaran 2 punts i si es contesta el tercer dia, 1 punt. Només s’admetrà una resposta per participant. Si se’n fa més d’una, només s’acceptarà la primera que s’hagi enviat. Les respostes s’hauran d’enviar a través de la pregunta que es formularà a les stories.

Al cap de setmana el joc anirà diferent. El divendres a les 12 del migdia es proposarà una prova que caldrà haver fet abans del diumenge a les 12 de la nit. En aquest cas no es donaran pistes, tothom qui realitzi la prova se li donaran 3 punts, sempre i quant la faci entre divendres a les 12 del migdia i diumenge a les 12 de la nit. Les fotografies o vídeos de les proves s’hauran d’enviar al correu electrònic joventut@ajarbucies.cat.

Cada setmana s’anirà elaborant un rànquing i qui obtingui més puntuació durant tots els dies que duri el joc, serà obsequiat amb un premi.