27/03/2020 - Salut

Aquest divendres gaudeix de "Flaix FM Actua Sessions", entrevistes i "DJ sets" en directe

Et porten la festa a casa amb "Flaix FM Actua Sessions"! Héctor Ortega i l'Eric Yanguas conduiran un programa especial que emetrem a través de Youtube

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya #JoActuo que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. En el marc d'aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, posarem en marxa un seguit de sessions musicals adreçades a joves i en col·laboració amb diferents emissores de ràdio.

La primera tindrà lloc avui divendres 27 de març de 6 a 8 de la tarda, en col·laboració amb Flaix FM. La sessió es reproduirà en directe des del canal youtube de Flaix FM https://bit.ly/FlaixFMActuaSessions. (L’enllaç de la sessió no estarà disponible fins una hora abans que comenci).

Flaix FM oferirà un programa exclusiu que comptarà amb sessions de DJs com Mon DJ, Fran DC, Albert González, Juanjo García o Eric Yanguas i amb entrevistes amb convidats molt especials com el DJ i youtuber Sergei Rez, la cantant Gabriela Richardson, Mark Toré, professor de ball i ballarí professional (un crac del shuffle) i Marian Dacal, que ho està tornant a petar amb el mític Flying Free des dels balcons de cases d'arreu de Catalunya.

Les properes setmanes es faran noves sessions en directe, emmarcades en la campanya #JoActuo, amb altres emissores amb la voluntat de promoure la participació i cocreació del jovent.