27/04/2022 - Salut

Campanya d’esterilització de gats a preus reduïts

Es durà a terme durant els mesos de maig i juny

Des de l’Ajuntament d’Arbúcies i conjuntament amb el centre veterinari Eriçó Blau de Sant Hilari Sacalm s’impulsa una campanya d’esterilització, durant els mesos de maig i juny a preus reduïts: 55 euros per gat, 100 euros per gata i 30 euros pel microxip. 

Si esteu interessats/des en beneficiar-vos de la campanya d’esterilització, cal que us inscriviu a l’OAC de l’Ajuntament d’Arbúcies o al correu electrònic salut@ajarbucies.cat indicant: persona de contacte, telèfon o correu electrònic i nombre de femelles o mascles a esterilitzar per poder coordinar la intervenció amb el centre veterinari.

L’esterilització és la forma més efectiva d’evitar la superpoblació i l’abandonament com a conseqüència de naixements no desitjats. A més, es redueixen els trastorns de conducta, l’ansietat que pateixen en els períodes de zel i els problemes provocats per infeccions de l’aparell reproductor.

L’abandó o no atenció d’un animal domèstic és una irresponsabilitat sancionable d’acord amb la normativa vigent (Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals).