19/03/2020 - Salut

Del 19 al 21 de març se celebra la Uniferia, la plataforma virtual de les universitats catalanes com alternativa al Saló de l’Ensenyament

Els estudiants hi podran trobar tota l’oferta d'estudis, notes de tall, preus i opcions d'allotjament

Les dotze universitats catalanes han decidit impulsar la plataforma virtual UNIferia. Arran de l’ajornament per motius de seguretat sanitària del Saló de l’Ensenyament i malgrat les dificultat d’aquests moments, han considerat important posar en marxa aquest projecte amb l’objectiu de poder oferir tota la informació i orientació que els estudiants haguessin pogut trobar al Saló de l’Ensenyament.

La fira virtual funciona com una fira presencial, on les universitats tenen estands virtuals que podeu visitar i obtenir informació de l'oferta d'estudis, notes de tall, preus, opcions d'allotjament i molt més.

A més, els estudiants podran conversar per xat o Skype amb estudiants o personal de totes les universitats catalanes: UAO-CEU, la UAB, la UB, la UdG, la UdL, la UIC, la UOC, la UPC, la UPF, la URL, la URV, i la UVic-UCC

La Fira estarà activa des d’avui dijous 19 de març fins al dissabte 21 i tindrà un format responsiu i adaptable a dispositius mòbils.