21/04/2020 - Salut

La Biblioteca Municipal organitza diferents activitats durant aquesta Setmana Cultural de Sant Jordi confinada

També s’està preparant una activitat conjunta entre la Regidoria de Cultura i el Museu però serà sorpresa

Ens trobem dins la Setmana Cultural de Sant Jordi, una setmana en què habitualment s’organitzen anualment diferents activitats de caire cultural des de la Regidoria. Enguany, amb la crisi sanitària per culpa de la pandèmia del coronoavirus, la setmana cultural s’ha vist afectada i obligada a reformular.

Per això, des de la Biblioteca Municipal, s’han organitzat tres activitats online entre demà dimecres, 22 d’abril, i el dijous 23, diada de Sant Jordi. La primera activitat és per demà a les 5 de la tarda i es tracta d’un taller de roses de paper amb Activijoc (jocs, tallers i activitats infantils i familiars) a l'Instagram de la biblioteca @bibarbucies

El dia de Sant Jordi també a les 5 de la tarda hi haurà una sessió de contes La llegenda de Sant Jordi i altres contes populars catalans, amb Joan de Boer al Facebook de la Biblioteca. El mateix dia també es donaran a conèixer els guanyadors dels val de regal per a la compra d'un llibre (4 vals) a la campanya d'Instagram @arbucies_confinats, en aquest perfil. Per acabar, també dijous es durà a terme l’emissió del vídeo de felicitació del Sant Jordi per part de les Biblioteques de la Selva, dins la campanya de la Generalitat LletresLliures, que consisteix en la lectura de textos breus.

Finalment, entre la Regidoria de Cultura i el Museu Etnològic del Montseny s’està preparant una activitat sorpresa per la diada de Sant Jordi. Però per saber de què es tracta, haureu d’esperar a dijous. Estigueu atents a les xarxes socials!