12/03/2020 - Salut

L’Ajuntament d’Arbúcies s’adhereix a les restriccions per al coronavirus

Els centres escolars estaran tancats a partir de demà divendres 13 de març

Vistes les mesures decretades des del Govern de la Generalitat, l’Ajuntament d’Arbúcies s’adhereix a les restriccions que s’han pres per tal de contenir el coronavirus, Covid-19.

Així doncs, els centres educatius del municipi, la llar d’infants El Jardinet, l’escola Dr. Carulla, l’escola Vedruna, l’Institut Montsoriu i l’Escola d’Adults, romandran tancats a partir de demà divendres, 13 de març.

Pel que fa a les activitats esportives municipals també queden cancel·lades a partir de demà divendres. És el cas de totes les extraescolars que tinguin lloc al poliesportiu de Can Delfí i del poliesportiu de Can Pons, així com del camp de futbol i l’Escola de Dansa.

La Biblioteca Municipal, l’Escola de Música també tancaran els seus respectius equipaments. Pel que fa al Consorci per a la Normalització Lingüística, se suspèn l'activitat presencial i les inscripcions del nou trimestre, però es manté l'atenció al públic.

Finalment, els actes programats des de demà divendres també queden suspesos o ajornats. És el cas de les portes obertes dels centres educatius Carulla i Vedruna que havien de tenir lloc divendres; l’acte de lliurament dels premis de recerca de l’IES Montsoriu, que havia de celebrar-se demà a les 18.30 h al Museu Etnològic del Montseny; l’obra de teatre Isabel Cinc Hores, que havia de tenir lloc diumenge 15 de març a la Llar de Jubilats i el concert del cicle de música Arbsons del diumenge 22 de març.