17/04/2020 - Salut

Nou apartat al web de l’Ajuntament amb tota la informació relativa al coronavirus

Hi trobareu des de l’aplaçament d’impostos, les recomanacions de salut o els serveis que ofereixen els establiments comercials del municipi

Avui es posa en funcionament un nou aparat al web de l’Ajuntament per agrupar tota la informació relativa a la crisi sanitària del coronavirus que ha anat sorgint des que la pandèmia va afectar al nostre país.

Les mesures, recomanacions i informacions són moltes i, per tal de posar ordre a tot aquest contingut, s’ha creat aquesta nova secció a la pàgina web institucional i, d’aquesta manera, facilitar l’accés a tota aquesta informació municipal i nacional a tota la població.

L’apartat web es divideix en diferents seccions: activitat física i esport, aturats i ocupació, autònoms i empreses, comunicació, consum, comerç, cultura i festes, educació, formació, igualtat, impostos i taxes, instal•lacions municipals, joventut, noves tecnologies, restriccions d’activitats i mobilitat durant el confinament, salut, tràmits i turisme. La informació s’anirà actualitzant, així com també s’hi aniran afegint totes les notícies noves que vagin sorgint dia a dia.