27/03/2020 - Salut

Posa’t en forma des de casa, nova iniciativa de la Regidoria d’Activitat Física i Esport d’Arbúcies per distreure durant el confinament

Les activitats es poden seguir des del nou Instagram de la Regidoria

El confinament al qual estem sotmesos des de fa dues setmanes, fa que sorgeixin iniciatives per distreure’ns i fer més agradable el pas del temps a casa. És amb aquest objectiu que l’Ajuntament d’Arbúcies, des de la Regidoria d’Activitat Física i Esport, ha posat en marxa l’activitat Posa’t en forma des de casa, gràcies a les monitores habituals de les classes dirigides que es realitzen al poliesportiu de Can Pons.

Així doncs, des d’aquesta setmana ja s’han començat a fer les primeres classes dirigides a través del nou Instagram de la Regidoria, @regidoriaesportsarbucies, que s’ha creat expressament per poder oferir aquest servei als arbuciencs i arbucienques que vulguin seguir en forma, però sense sortir de casa.

La programació que s’ha dissenyat és la següent:
Els dilluns a les 10 del matí escola d’esquena, a les 11 funky infantil, a les 5 de la tarda escola d’esquena i a 2/4 de 7 ballaruca. Els dimarts a les 10 del matí manteniment per a gent gran i, a la tarda, a les 5 pilates i a 2/4 de 7, cardiotono. Els dimecres a les 10 escola d’esquena i a les 11 funky jove i, a les 5 de la tarda hipopressiva i a 2/4 de 7 cardiotono. Els dijous a les 10 del matí manteniment per a gent gran i a la tarda, a les 5 pilates i a 2/4 de 7 ballaruca. I, finalment, els divendres a 2/4 de 7 de la tarda txikung i taitxí. Les classes es poden seguir des de l’Instagram live de la regidoria connectant-se a l’hora que està prevista l’activitat.