27/04/2020 - Salut

Se segueix fent la recollida de pots d’oli usat a l’Ajuntament

La deixalleria municipal està oberta els matins de dilluns a dissabte de 9 a 1

Tot i la situació de confinament a la qual estem sotmesos, la recollida d’oli usat se segueix duent a terme. Els ciutadans que reciclin l’oli de cuina usat, poden portar el seu pot ple a l’ajuntament en horari d’atenció al públic i recollir-ne un de buit per seguir amb el reciclatge. Aquest intercanvi s’ha de fer sempre tenint en compte les mesures de seguretat i salut per tal de prevenir-nos del contagi del coronavirus.

Per altra banda, volem recordar a la ciutadania que la deixalleria municipal també manté les seves instal·lacions obertes. Això sí, a causa de la crisi sanitària, l’horari s’ha vist reduït i només obre de dilluns a dissabte de 9 del matí a 1 del migdia. En aquest sentit, volem subratllar que és molt important l’ús d’aquest equipament per portar-hi mobles i trastos i no abandonar-los al mig del bosc o en àrees de contenidors, ja que pel seu correcte tractament cal dur-los a la deixalleria.

Des de l’Ajuntament volem enviar un missatge de civisme i respecte pel nostre municipi i pel nostre entorn i volem recordar que deixar mobles i trastos vells en espais públics no permesos pot ser sancionat per les autoritats pertinents.