17/10/2020 - Salut

Sorteig dels dorsals de la Marxa de Joanet en benefici de la Fundació Oncolliga

Enguany se sortejaran 40 lots de productes de comerços d'Arbúcies

La pandèmia provocada pel COVID-19 ha obligat a suspendre l'Oncotrail 2020, que s'havia de celebrar el 3 i 4 d'octubre. Tot i aquest contratemps, continua la recollida de fons per a la Fundació Oncolliga per a l'atenció, acompanyament i millora del benestar i la qualitat de vida a les persones amb càncer i als seus familiars.

Amb aquest mateix objectiu s'han posat a la venda els dorsals per a la Marxa de Joanet, que s'està buscant una data per poder-se fer amb totes les mesures de seguretat pertinents.

Enguany, ja que no es va poder celebrar el sopar anual d'Oncolliga, per a cada dorsal s'obté una participació per al sorteig que es farà de 40 lots de productes de comerços d'Arbúcies. Aquests lots estan exposats a "La Fàbrica" (carrer del Pont número 8), i el sorteig es farà a les 12 del migdia del 31 d'octubre en directe per Ràdio Arbúcies (107.6 FM).

La compra dels dorsals, que tenen un cost de 8 euros, es pot fer al comerç Esports Montseny (carrer Camprodon, número 38) o directament a través d'algun component dels equips dels Gratanúvols del Montseny que havien de participar a l'edició Oncotrail d'aquest any.