30/10/2019 - Turisme

Arbúcies es prepara per celebrar la Fira de Tardor del Montseny i 35a Festa del Flabiol

El tastet de bolets, l’audició de sardanes i la cercavila, actes principals de les jornades

El dissabte 2 i el diumenge 3 de novembre a Arbúcies, les fulles seques i el so de flabiols recorreran els carrers del centre de la vila per celebrar una nova edició de la Fira de Tardor del Montseny i la 35a Festa del Flabiol.

La plaça de la Vila i els carrers Major i Camprodon esdevindran els protagonistes de la festa i s’engalanaran amb elements de tardor a banda de la fira d’artesans i productes locals, la mostra d’artesans, l’exposició de bolets i animals del Montseny que seran presents la a fira durant tot el cap de setmana. D’altra banda, pel que fa a la Fira de Tardor, també hi haurà diferents activitats com ara els tallers de cistelleria, tornera i forneria, el tastet de bolets de diumenge al migdia, que és una de les activitats més esperades, o les castanyades que es faran dissabte i diumenge a la tarda.

Pel que fa a la Festa del Flabiol, se celebraran els tradicionals col·loquis de flabiol i l’audició de sardanes obligades de flabiol, els flabiols als quatre cantons, la mostra de balls i roda de flabiols i el gran concert de flabiols..., entre molts altres actes.

Un cap de setmana ple d’activitats que començaran el divendres a la tarda i es donaran per acabades el diumenge a la tarda amb la castanyada amenitzada pels Serafins. Trobareu tot el programa d’actes aquí.